PESH - Pyetjet me te shpeshta

Si mund te abonohem ne Koha?
 - Ju duhet te klikoni mbi butonin "Regjistrohu" dhe me pas te zgjedhni metoden e pageses si dhe te zgjedhni njeren nga opsionet e abonimit.

 Cila eshte metoda me e pershtatshme per pagese?
- Kjo varet nga ju se cilen metode e preferoni. Per ne jane te pranueshme njesoj te dyja metodat e pagesave te cilat jane te shfaqura ne faqe.

Sa kohe do te me duhet qe te pres pasi qe te jem regjistruar, ne menyre qe te me aktivizohet llogaria?
- Nese keni bere pagesen me sukses, llogaria juaj do te aktivizohet automatikisht. Pra nuk keni nevoje qe te prisni.

Une kam bere pagesen por akoma llogaria ime nuk eshte aktivizuar, cfar duhet te bej?
- Zakonisht nese pagesa realizohet me sukses, llogaria juaj aktivizohet automatikisht. Pra nuk keni nevoje qe te prisni. Megjithate, nese mendoni se pagesa eshte realizuar me sukses por llogaria juaj nuk eshte aktivizuar, ju lutemi te na kontaktoni ne info@kohaditore.com !

Pas skadimit te abonimit, a do te me vazhdohet llogaria automatikisht apo duhet qe ta vazhdoi abonimin manualisht?
- Llogaria nuk do te ju vazhdohet automatikisht. Ju do te mund ta vazhdoni abonimin tuaj kurdo qe te keni deshire (edhe pas skadimit), duke u kycur ne llogarine tuaj dhe duke zgjedhur njerin nga opsionet e abonimit. Pra ju nuk do te keni nevoje qe te ri-regjistroheni serish.

Une kam nje pyetje tjeter te cilen nuk e gjej ketu.
- Per te gjitha pyetjet apo sygjerimet, ju lutemi te na kontaktoni ne emailin info@kohaditore.com dhe ne do te ju kthejme pergjigje sa me shpejte qe te jete e mundur.


< KTHEHU NE FILLIM                                                                                                                                                                        REGJISTROHU >